HTML

Henoncars

The love of cars is coming from another dimension, I cannot exist without owning a car, that is my destiny to shine and feel more and more exciting car in my garage.

Friss topikok

Címkék

2022.06.08. 20:03 HeNon

This is a beginning of a beautiful workship!

Innentől kicsit megváltozik a blog, talán többet is fogok írni, bár ez nem biztos, függ a simogatni való autóktól, és egyéb napi tennivalóktól. Elindítom a nagy projektjeimet, ami most csak két autó, de azt hiszem kezdésnek ez bőven elég. Az egyik az egy éve dédelgetett Chrysler Concorde Kanadából, megőrizve szépen, kijavítva minden apróság rajta. A másik pedig az álom japán kombi a 90-es évekből, név szerint egy Mazda 626, amit valaki megőrzött nekem mint csodát! 

Szóval ha tetszik ha nem mostantól a projektek eladók lesznek bármelyik fázisukban, lehet érte küzdeni, szavazni, leszólni, beszólni, és a következő projektek is szavazás alapján kerülnek elindításra. Mi lenne ha meg tudnád előre tervezni milyen autóra vágysz, de nem akarsz részt venni a szívásban amíg mondjuk külföldképes lesz az autó, na akkor lecsapsz rá mint gyöngytyúk a takonyra és élvezed amíg el nem zárják a benzincsapot a kutakon... KÉPZELJ CSAK BELE!!!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://henoncars.blog.hu/api/trackback/id/tr3617851617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása