HTML

Henoncars

The love of cars is coming from another dimension, I cannot exist without owning a car, that is my destiny to shine and feel more and more exciting car in my garage.

Friss topikok

Címkék

2017.06.14. 19:37 HeNon

Noooo way

Miért ír az ember ilyen autós blogot? Mert szereti az autókat? Mert szeret írni? Mert azt akarja hogy felfigyeljenek rá? Mert azt hiszi sokkal jobban ért hozzá mint a NAGY autós újságírók?

Nemtom, nem is érdekel, csak úgy dől belőlem a sok okosság. Nem értek az autókhoz, nem tudom megmondani mikor esik szét a hátsó differenciálmű, vagy hogy honnan folyik az olaj amikor szétmegy a hengerfejtömítés, meg amúgy meg mi az a porlasztócsúcs? Mindig is utáltam a dízeleket, de ezt senki ne vegye a szívére, ne próbáljon meggyőzni, ez nem a faji hovatartozásról szól, csak egyszerűen úgy érzem magam egy gázolajos autóban mintha egy traktorban ülnék. Ha nem hallom akkor is tudom hogy egy traktor, már a tudattól is rosszulvagyok...

Szóval mindegy miről írunk, de nehezen viselem azt a sok bullshitet, amit összehordanak a NAGY online oldalak kb. abból, hogy csinálnak egy lekérdezést a Használtautó.hu-n. Meg amúgy is írjátok már ki hogy  Használtautó.hu!!!! Mi az hogy HAHU????!!!! Letörne az ujjatok egy plusz szó miatt?

Egyet azért becsülök, a Csikós nagyon jól ír, talán Ő az egyetlen aki még nem használja a kifejezésnek és a figyelemfelkeltésnek az alpári módjait, amikor valaki ordenáré szavakkal kiemelve akarja viccesre venni a semmiről nem szóló cikkeit, az nagyon keresett lesz majd a különböző bulvárlapokban.

Na ne fikázzuk a világot, inkább tegyük jobbá: twike.com - és felejtsétek el a villanypásztor autókat!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://henoncars.blog.hu/api/trackback/id/tr7112583213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása